Velkommen!

Jujutsu er eldgamle selvforsvarsteknikker, som fokuserer på å kontrollere og forsvare seg uten våpen. I moderne tid har dette blitt popularisert gjennom judo og brasiliansk jiu-jitsu(BJJ). Judo og BJJ har videreutviklet de gamle teknikkene med prinsippet om at en mindre og svakere person skal kunne overvinne en større og sterkere.

Våre erfarne trenere har undervist i judo i flere tiår, helt tilbake til oppstarten av klubben i 1972. Siden da, har veien alltid vært målet. Vi ønsker å bygge selvtillit, selvdisiplin og selvforsvar hos våre medlemmer. Dette gjør vi gjennom å gradvis gi våre medlemmer større utfordringer. Alle barn og voksne skal kunne starte på judo, uansett fysisk form. Våre graderinger er tilrettelagt for å starte med så liten erfaring som mulig.

I klubben vår bygger vi respekt. Skal vi bygge selvtillit, selvdisiplin og selvforsvar hos våre utøvere trenger vi å lære oss respekt. Vi må respektere at vi driver med en kampsport, som brukt på feil måte kan volde stor skade. Og vi må lære oss å respektere og ta vare på hverandre som treningspartnere. Vi tolererer ikke mobbing eller hardhendte utøvere. For å oppnå det vi ønsker, må vi stole på hverandre, og det starter med respekt.

Men aller mest handler det om å ha det gøy og oppleve mestring. Ta en titt på de forskjellige partiene vi har, og se om noen passer deg. Vi har alltid 2 ukers gratis prøvetid.