Nyheter

Velkommen til ny sesong!

Nå er sommerferie og judo sommerskolen over, og vi er klare til å starte på med treninger igjen! Her følger en kort informasjon om partiene og oppstarten deres.

Nybegynner judo (4. -7. klasse) tir/tor kl 18-19

Oppstart er tirsdag 23. august. Nybegynner judo lærer barna de fundamentale egenskapene i judo. Ved slutten av partiet vil barna være gradert til gult belte. Nytt av året er at treningstiden er flyttet frem fra kl 17 til 18, samtidig med videregående (4.-7. klasse). Hovedtrener er Ole Christian Langfjæran (1. dan)

Videregående judo (4.-7. klasse) tir/tor kl 18-19

Oppstart er tirsdag 23. august. Dette er for de som har fullført nybegynnerpartiet og har gult, eller høyere, belte. Hovedtrenere er Snorre Johansen (4. dan) og Alf Birger Rostad (6. dan)

Ungdom/junior/senior (8. klasse -) tir/tor kl 19-2030

Oppstart tirsdag 16. august. Dette er for utøvere f.o.m. 14 år. Dette er for nybegynnere og viderekommende. Hovedmålet er å ha det gøy med judo og for noen utvikle seg mot svart belte i judo. Hovedtrenere er Håvard Thorsø Johansen (2. dan) og Sander Næssan (1. kyu)

Knøttejudo (født 2017 eller 2018) man kl 17-18

Oppstart mandag 5. september. Knøttejudo er morsomme aktiviteter for de minste. Her er ikke hovedfokuset å lære judo, men heller lære seg motorikk, konsentrasjon og samhandling. Hovedtrener er Tore Brenne (2. dan). Ta kontakt på Facebook messenger eller til Tore Brenne for påmelding

Knøttejudo (født 2016, 2015 eller 2014) man kl 18-19

Oppstart mandag 5. september. Samme som det andre knøttepartiet, bare at barna er i skolealder. Hovedtrener er Evelyn Gulstad Otlo (2. kyu). Ta kontakt på Facebook messenger eller til Tore Brenne for påmelding.

SOMMERSKOLEN DAG 5

Alt har en ende, det gjelder sommerskolen også. Fredag 12.8. var vi kommet til veis ende. Dagens første judoøkt viste at deltakerne har lært mye på ei uke. Ikke bare har de lært seg mange judoteknikker og det å gå treningskamper, men de har også lært seg at det viktigste på judomatta er å være snill og hjelpe andre. Hjelper man andre, hjelper man også seg selv til å bli en god judoutøver. Midt på dagen gikk turen til nærmiljøanlegget ved Levanger ungdomsskole. Her gikk det på boblefotball og mange andre morsomme aktiviteter. Tilbake i hallen igjen var det klart for den tiende og siste judoøkta denne uka. Her var det ei fellesøkt med alle 100 deltakerne på matta. Etterpå gikk turen til uteområdet ved hallen, med grilling og tautrekking. Helt til slutt ble det delt ut pokaler og gruppebilder. Vi vil takke alle sammen som har bidratt til ei hyggelig uke i Eiendomsmegler 1-hallen. Det gjelder alt fra deltakerne til medhjelpere med smått og stort. Så ønsker vi velkommen til ny sommerskole neste år. Vi ønsker også velkommen til ordinær trening, med oppstart seinere i august og september (knøtt). Datoer for oppstart blir annonsert her i løpet av et par dager.
iLevanger Sommerskole – Det artigste er å møte folk og å få nye venner

Takk til våre samarbeidspartnere.

 

 

 

 

SOMMERSKOLEN DAG 4

Torsdag 11.8. var nok en dag som mange hadde gledet seg til, og kanskje noen hadde gruet seg litt. Etter dagens første judoøkt gikk nemlig turen til Tromsdalen. Her stod arrangøren Tromsdalsopplevelser klar med et stort mannskap for å ta oss med på grottevandring og zipline. Litt trangt og fuktig var det nok inne i grottene, men det ga en god følelse når man først hadde våget seg inn. Zipline foregikk på både lange og korte strekk, og det var nok mange som kjente at det kilte i magen. På slutten av dagen var vi tilbake i hallen igjen for ei økt med judo, og ikke minst for å ta gruppebilde. Alle deltakerne får gruppebildet utdelt på avslutninga fredag.

Takk til våre samarbeidspartnere.

 

 

SOMMERSKOLEN DAG 3

Onsdag 10.8. har vi passert halvveis i sommerskoleuka, og rutinene begynner å sitte nå. Ombytting til og fra judodrakt går greit, belteknuten er likevel litt vanskelig for mange. Det gjøres små og store framskritt med det judotekniske, og de som har møtt judo for første gang, begynner å forstå hva sporten går ut på: Å være smart og lure motstanderen ut av balanse, enten det er stående kamp eller bakkekamp. 1.-3. klasse var på gårdsbesøk på Lykkens Prøve, er her fikk man møte kattunger, høner, påfugl, kaniner, geiter, ponnier og hest. 4.-7. klasse var på Moan og prøvde boblefotball. Her ble det litt for lite tid til at alle fikk prøvd seg, men trøsten er at det blir ny sjanse på fredag. Før dagens siste judoøkt var det trylleshow med Edgar Alstad, og det var mange ivrige hender i været da han ba om frivillige til å komme på scenen. Torsdag går turen til Tromsdalen, og det er fint å ha med hodelykt eller lykt, og gjerne vanntette sko eller støvler.

Takk til våre samarbeidspartnere.

 

SOMMERSKOLEN DAG 2

Tirsdag 9.8. var vi kommet fram til dag 2 på sommerskolen. De fleste kjente det nok på kroppen at det hadde vært en strabasiøs dag i forveien. Men etter litt oppvarming blir man fort klar for ei ny judoøkt. Det ble noen flere teknikker å lære i dag, både kast og holdetak, og små treningskamper ble det også satt av tid til. Økta midt på dagen var satt av til aktiviteter på stadionparken. Her er det en fin skatebane, men det er også mange andre aktiviteter. En av de mer kreative aktivitetene går på det å tegne med kritt på asfalten og eller belegningssteinen. Før den siste judoøkta ble det delt ut T-skjorter til alle sammen. Skjortene har påtrykk som forteller at Levanger Judoklubb fyller 50 år i år.

Takk til våre samarbeidspartnere.

 

 

SOMMERSKOLEN DAG 1

Med 100 barn fra 1.-7. klasse og 20 trenere var det fullt opp i Eiendomsmegler 1-hallen mandag 8.8. Sommerskolens første dag startet med gruppeinndeling og utlevering av judodrakter. Så var det klart for ei felles treningsøkt for alle 100 på matta. Hver dag er det uteaktivitet midt på dagen, og i dag var det Leirabanen som var arenaen. Her var det først litt frileik, og etterpå var det skattejakt, der det gikk ut på å finne judobelter i ulike farger, som var gjemt bort på de underligste steder. Det aller gjeveste var selvsagt å finne det svarte beltet. Alle beltene ble funnet til slutt, gult, oransje, grønt, blått, brunt og svart. Så var det litt tvekamp med tautrekking, før turen gikk tilbake til judohallen for dagen siste økt. Nå håper vi alle sammen slapper av og hviler seg slik at de er klar til dyst i morgen.

Takk til våre støttespillere.

 

 

 

 

NÅ GLEDER VI OSS TIL SOMMERSKOLEN!

Det er påmeldt 100 barn fra 1.-7. klasse, og vi gleder oss til oppstart mandag 8.8. Alle som har fått plass, skal ha fått e-post med bekreftelse.
Her er litt praktisk informasjon:
 
Alle må ha med egen vannflaske, men sommerskolen står for frukt og lunsj (baguetter)
Pakk uteklær for dagens vær
Aktiviteter er fra 0900-1500 hver dag, oppmøte og registrering fra kl 0800, utsjekk senest 1530.
For å unngå trafikkork under levering og henting, ber vi om at parkering skjer på Leira-banen. Parkeringa foran hallen er også forbeholdt barnehagen på dagtid.
For de som ikke har mulighet til dette, så gjerne benytt handicap-parkering ved inngangen til judohallen.
Ved spørsmål, ta gjerne kontakt på e-post eller telefon:
950 77 326‬ Snorre Johansen
982 19 451 Ole Christian Langfjæran
913 09 651‬ Alf Birger Rostad
Judohallen finner du på Skoleparken 10, 7604 Levanger
Følg gjerne med på oppdateringer fra skolen på Facebook og hjemmesiden.

HJEM FRA EYOF MED ERFARING I BAGASJEN

Torsdag 28.7. var Rohil Noor, NJJK, i aksjon, som sistemann i den norske troppen. I likhet med Elise Bjørås, Levanger JK og Martin Brekke-Jenssen, Ippon JK, ble det bare en kamp på arenaen i det europeiske ungdoms-OL i Slovakia. De tre norske utøverne ble dermed uplassert, men høstet likevel verdifull erfaring fra konkurranse på høyt nivå. Det var nok mange i Levanger som fulgte livesendinga med kampen til Elise og Anna Liisa Nurm (EST). Kampen gikk full tid, noe som tyder på at det var jevnt, men estlenderen vant til slutt på waza ari (nest høyeste poeng). Nå står en travel høstsesong for døra, og vi ønsker Elise og øvrige konkurranseutøvere lykke til.

Judoarenaen i Banská Bystrica i Slovakia. Foto: EYOF

BJØRÅS, BREKKE-JENSEN OG NOOR KLARE TIL DYST I EYOF

Onsdag 27.7. starter de første judokampene i det europeiske ungdoms-OL, EYOF, i Banská Bystrica i Slovakia. De tre norske deltakerne er Elise Bjørås, Levanger Judoklubb, Martin Brekke-Jenssen, Ippon Judoklubb og Rohil Noor, NJJK. Lagledere er sportssjef Carin Hamnlund og forbundstrener Herman Hermansen.

Det er 297 deltakere fra 43 land som deltar, og det ligger i kortene at det er hard konkurranse om medaljene. I Elise sin klasse, -57 kg, er det 21 deltakere. I -73 kg, hvor Martin konkurrerer, er det 29 deltakere. Elise og Martin går sine kamper på onsdag. Rohil konkurrerer på torsdag, og går i -81 kg, med 31 deltakere.

Her kan du se kampoppsett og livesending.

Vi ønsker Elise, Martin og Rohil lykke til!

Elise Bjørås, Martin Brekke-Jenssen og Rohil Noor klare for innsats i EYOF. Her sammen med sportssjef Carin Hamnlund og forbundstrener Herman Hermansen. Foto: Norges judoforbund

ELISE BJØRÅS TATT UT TIL UNGDOMS-OL I SLOVAKIA

Elise Bjørås (18) er som en av fire aktive tatt ut til til EYOP, europeisk ungdoms-OL, i Slovakia. Det er Norges judoforbund som melder dette på nettsidene sine. Arrangementet går i perioden 24.-31. juli. Før avreise er det en pre-camp på Olympiatoppen 22. juli, hvor alle deltakerne fra de forskjellige idrettene samles. De andre som er tatt ut, er Marcus Romnæs, Ippon Judoklubb, Martin Brekke-Jenssen, Ippon Judoklubb og Rohil Noor, NJJK. Lagledere blir sportssjef Carin Hamnlund og forbundstrener Herman Hermansen. Les mer om EYOP her.