Nyheter

GRADERING OG AVSLUTNING PÅ HØSTSESONGEN

Høstsesongen går mot slutten, og da er det på sin plass med litt informasjon.

Knøtt: Siste trening før jul er mandag 6.12. Oppstart for vårsesongens knøttekurs er mandag 24.1. Påmelding på trening eller til Eirik L Strand. Pris: 950 kr.

Nybegynnere 4.-7. klasse (tir/tor kl. 17-18): Gradering til halvt gult belte tirsdag 14.12. Ole Christian gir mer informasjon om graderinga. Tirsdag 14.12. er også siste treningsdag før jul.

Viderekomne 4.-7. klasse (tir/tor kl. 18-19): Gradering for alle sammen tirsdag 14.12. Snorre gir informasjon om hvilken beltegrad den enkelte skal opp til. Tirsdag 14.12. er også siste treningsdag før jul.

Viderekomne ungdom og junior (tir/tor kl. 19-2030): Graderinger etter avtale til våren. Siste treningsdag før jul er torsdag 16.12.  Treninger etter dette avtales i gruppa.

Gradering for barnepartiene koster kr 100, og dekker kostnaden av beltet. Betales med vipps til 129572.

Oppstart etter jul for nybegynnere og viderekomne er tirsdag 4.1.

MEGET GODE RESULTATER FOR LJK-JENTER I NM

Levanger Judoklubb stilte med fire deltakere i NM i Lislebyhallen i Fredrikstad 20.-21.11., og resultatet med totalt 3 gull, 2 sølv og 4 bronse må sies å være meget bra. NM gjaldt U18, U21 og senior, og samlet totalt 221 deltakere. Her er medaljeoversikten:

Elise Bjørås: Gull U21-57, gull U18-57, sølv senior -57
Emmeli Ertzaas: Gull U21-70, sølv senior-70, bronse åpen klasse +63
Pernille Ertzaas: Bronse U18-63, bronse U21-63
Lina Bjørås: Bronse U18-70

Vi gratulerer alle sammen med de gode resultatene!

F.v.: Elise Bjørås, Lina Bjørås, Emmeli Ertzaas og Pernille Ertzaas. Her avbildet etter NMs første dag.

 

TRE GULL OG ETT SØLV I 830-CUP PÅ KONGSBERG

Lørdag 30.10. gikk den tradisjonsrike 830-cupen av stabelen i Kongsberghallen. Stevnet samlet i alt 156 deltakere, og 106 stilte i norgescupen, mens de øvrige gikk i U15. Levanger Judoklubb forsynte seg godt av medaljene: Gull til Elise Bjørås i U18-57 og SD-57, gull til Emmeli Ertzaas i SD-70 og sølv til Pernille Ertzaas i U18-63.
Resultater 830-cup

F.v.: Pernille Ertzaas, Emmeli Ertzaas, Elise Bjørås og Lina Bjørås.

JUDOGLEDE PÅ KLUBBSTEVNET

Verdens judodag markeres årlig 28.10., på fødselsdagen til Jigoro Kano, grunnleggeren av judo. Levanger Judoklubb markerte dagen med å arrangere klubbstevne for aldersgruppa 4.-7. klasse. Noen var med i sitt aller første stevne, mens andre allerede har konkurrert i flere år. Det var topp innsats og godt humør å se, og til slutt ble alle belønnet med medalje og diplom. Mange ser nå fram til neste stevne, som er Trøndercup i Trondheim lørdag 6.11. Påmelding til Snorre Johansen

 

 

SØLV TIL ELISE BJØRÅS I BUDO NORD CUP

Elise Bjørås (17) deltok lørdag 23.10. på Budo Nord Cup i Lund i Sverige, og imponerte med å kapre sølv i U18 -57. Dette er et prestisjefylt stevne med deltakere fra mange nasjoner, og i år var det totalt 420 deltakere. I U18 -57 var det 15 deltakere, og på veien fram til finalen slo Elise to svensker og en nederlender. Alle disse kampene ble vunnet på ippon, og ingen av kampene varte særlig lenger enn ett minutt. I finalen møtte Elise svenske Hillevi Karlsson fra arrangørklubben Lugi Judoklubb. Elise måtte finne seg i at det ble svensk gull, men kan være stolt av sølvmedaljen. Vi gratulerer!

BLI MED PÅ KLUBBSTEVNE 28.10. OG TRØNDERCUP 6.11.

Torsdag 28.10. er datoen for Verdens Judodag, og vi markerer den med å arrangere klubbstevne. Stevnet gjelder for alle som trener på nybegynnere 4.-7. klasse og viderekomne 4.-7. klasse. Påmelding på neste trening eller ved e-post til Snorre Johansen. Dette er et lavterskelstevne, og passer også for dem som aldri har konkurrert før. Gratis deltakelse. Premie og diplom til alle! Vi ønsker familie og venner velkommen som publikum. Stevnestart kl. 1730, slutt kl. 1900.

Lørdag 6.11. arrangeres Trøndercup i Trondheim. Stevnet gjelder barn og ungdom, klassene U11 (under 11 år), U13 og U15. Deltakere med liten eller ingen kamperfaring kan delta her. Snakk med treneren din om du er i tvil. Påmelding innen fredag 29.10. til Snorre Johansen. Påmeldinga må inneholde vekta til deltakeren. Deltakeravgift 150 kr. Invitasjon til Trøndercup: 2021-11-04 – Trondheim Judokwai – flyer Trøndercup

Fra klubbstevnet 18.5.2021

FAKTURERING AV MEDLEMSAVGIFTER

De nærmeste dagene sendes det ut faktura for medlemsavgifter for denne sesongen. Faktura blir sendt per e-post, og skal betales med oppgitt KID-nummer. Dersom du har spørsmål knyttet til fakturaen, ta kontakt med Snorre Johansen, snorre.johansen@ntebb.no, tlf. 950 77326. Ta også kontakt hvis du ikke har fått tilsendt faktura, og for eksempel ønsker å være støttemedlem.
Satser for medlemsavgifter finner du her.

Fritidskortet
Levanger kommune tilbyr Fritidskortet, som gjør at man etter visse regler kan få dekket fritidsaktiviteter på 1500 kr per barn.
Ved spørsmål om Fritidskortet, kontakt servicekontoret@levanger.kommune, tlf. 74 05 25 00

BRONSE TIL PERNILLE ERTZAAS OG 4.-PLASS TIL MARIUS SUNDBY I LANDSSTEVNET

Lørdag 16.10. ble Landsstevnet for U16 arrangert i Nadderudhallen. Det var i overkant av 90 deltakere, og Ippon Judoklubb stod for en meget god gjennomføring av stevnet. Fra Levanger Judoklubb deltok Pernille Ertzaas (15) og Marius Sundby (13). Pernille er en erfaren konkurranseutøver tross sin unge alder, og kjempet seg til en fin bronse i klassen -63 kg, med 7 deltakere. Etter en andreplass i innledende pulje var det klart for semifinale mot Anna Grambo, Sande SK. Dessverre tapte Pernille, men bronsen var likevel sikret. Grambo vant deretter finalen.

Marius Sundby er inne i sin første sesong med konkurranser utenfor egen region, og var naturlig nok spent på hvordan det ville gå i klassen -68 kg, med 10 deltakere. Marius fikk fire kamper i innledende pulje, og her ble det to seire og to tap. Dette må sies å være en meget god prestasjon, noe som ble belønnet med en 4.-plass i klassen. Klassen ble vunnet av Sondre Wien fra Namsos Judo Club.

Bronse til Pernille Ertzaas og 4.-plass til Marius Sundby i Landsstevnet, uoffisielt NM for U16.

TRENINGSFRI I HØSTFERIEN

I uke 41, 11.-17.10., har skolene høstferie, og samtidig er det treningsfri fra judo. Vi ønsker alle sammen en fin og aktiv høstferie. Her kommer det bilder fra noen av høstens treninger.

Scandinavian Open

Søndag 26. september deltok vår dyktige BJJ trener Jonas Kvernrød og talentfulle Kacper Chlebicki på Scandinavian Open i Oslo. Stevnet er av det veldig populære slaget, og de var godt over 300 registreringer som skulle braske sammen over 2 dager (noen deltok begge dagene). Lørdag var det med gi (drakt) og søndag no-gi (uten drakt).

For de som ikke kjenner til Jonas, så har han, sammen med Magnus Eliassen, vært hovedtrener for partiet brasiliansk jiu-jitsu (BJJ) i klubben. Klubben er enormt heldig og takknemlig for at vi har såpass kapable og energiske trenere. Sammen med Mats Andreas Giske, så legger de ned et godt stykke arbeid for å sementere et gode treninger for nybegynnere og viderekommende.

Jonas deltok i purple-brown-black adult -91.5 kg. For de som er mest kjent med judo, så deles BJJ konkurranser inn i beltegrader, eller erfaring, i tillegg til vektklasser og alder. Du kan for eksempel bli verdensmester i lilla belte. Det gjør det terskelen for nybegynnere å begynne å delta i konkurranser lavere, ettersom de møter utøvere på eget erfaringsnivå. Det finnes også inndeling i alder for voksne. 30-35, 36-40 osv, og belter innenfor disse igjen.

Men dette hjelper ikke for Jonas. Han deltok i «advanced», eller de med mer enn 5 års erfaring. Og det ble en riktig så tøff batalje. Gruppa bestod av 4 deltaker, men det var uansett cup-system. I første kamp var det innmari jevnt, og Jonas lå under såvidt under på poeng, og måtte jage. Noe som motstanderen Viljar Tangstad fra Bergen Grappling utnyttet og kunne være mer defensiv. Men Tangstad ble for defensiv og etter advarsler fra dommeren, så Jonas en åpning og fikk satt en triangle (sankaku-jime) fra closed guard til submission.

Kacper med sankaku-jime på siste trening.

I neste kamp, som ble en klassefinale, så møtte Jonas en utøver fra Frontline Academy i Oslo, registrert som «The Kid Kian». Her ble resultatet snudd, og Jonas måtte gi tapt på submission.

Kacper var i aksjon samme dag i klassen white adult -61.5 kg, med 5 deltaker og cupsystem. I første kamp møter Kacper Pushti Rahmani, fra Sarpsborg chi. Kacper har dagen og vinner med hele 17-2 i poengforskjell. Neste kamp er klassefinale mot Elias Omberg fra Next Generation Fredrikstad. Finalen blir en neglebiter, 1-1 i advantage, og Kacper vinner med knappest mulig margin – dommeravgjørelse. Gull til Kacper!

Kacper i finalen

Med to medaljer så endte LJK opp på en 15. plass, som må sies å være vellykket med bare 2 detakere. Og det er godt utøverne å endelig kunne konkurrere igjen. Og til sist må vi reklamere for det meget gode nybegynnerkurset i BJJ. Det er et kurs som passer for alle over 16 år, uansett om du er i god form eller ikke. Det er en fantastisk måte å bli kjent med, og forstå både kampsport og et meget fungerende selvforsvar. Uten å bekymre deg for skader.

Kacper og Jonas hadde restitusjonstrening på torsdag, og terpet blant annet på nedtakninger.