Barn (4.-7. klasse)

OPPSTART NYBEGYNNERE

Vi starter nybegynnerkurs 23. august! Det er bare møte opp på en trening og bli med, vi er godt vant med at det ikke passer alle å begynne på selve dagen. Alt som trengs for å prøve er vanlige gymklær(joggebukse, t-skjorte) uten glidelås.

Ikke vær redd om du ikke har vært med på første trening, for vi repeterer og har trenere som er flinke til å tilpasse treningene for den individuelle utøveren. Nybegynner og viderekommende trener tirsdag og torsdag 1800-1900. (Ungdom fra 8. klasse tirsdag og torsdag kl. 1900-2030.)

Alle kan fritt prøve i 2 uker før de bestemmer seg!

LIVSLANG SELVDISIPLIN

Det beste idrett lærer deg å ikke ta snarveier. Idrett krever innsats, øvelse og atter øvelse for å bli flink. I individuelle idretter lærer barn raskt at nye teknikker sjelden, eller aldri, sitter på første forsøk. Man kan alltid trene seg bedre på noe, og holdes ikke treningen ved like så falmer teknikken også.

Kampsport har også en egen evne til å på mange måter sette egoet ditt på plass. I det ene øyeblikket kan du lede komfortabel, og i det neste være skrudd fast i et holdegrep. Da gjelder det å fort ikke irritere seg over bortsølt ledelse, men så snart som mulig tenke løsninger for den nye situasjonen du befinner deg i.

På treningene våre vektlegger vi disiplin for å innarbeide en god viljestyrke barna kan ta med seg videre i judo og livet.

SELVTILLIT GJENNOM MESTRING

Gjennom et fornuftig beltesystem får barna et synlig bevis på sin innsats og kunnskap. Vanskelighetsgraden på beltesystemet har blitt utviklet og tilpasset i over 100 år. Hos oss ønsker vi at barna skal oppnå disse beltene gjennom lek og mestring.

Det tar mange år å bli en mester med svart belte, men på veien skal alle oppleve mestring!

SELVFORSVAR

Vi ønsker selvsagt at ingen skal bruke judo utenfor dojoen, men alle foreldre vil at barna sine skal være trygge.

Derfor ønsker vi at barna også skal lære seg selvforsvar for alle anledninger. De skal ha nok selvdisiplin til å søke andre løsninger, men krever situasjonen at makt er eneste utvei, så skal utøverne være trygge på at de kan forsvare seg selv.

SKJULT FYSISK FOSTRING

Treningene er full av øvelser som er tøffe og utfordrende, godt skjult som moro for barna. Målet er at det skal være slitne og glade barn som forlater treningen.

Vi har trenere som har over 40 års erfaring med å lage utfordrende og morsomme treninger for barn og ungdom. Hovedtrenere for videregående er Alf Birger Rostad(6. dan) og Snorre Johansen (4. dan). Hovedtrener nybegynnere er Ole Christian Langfjæran (1. dan)

HVOR MYE KOSTER DET?

Se mer på siden for medlemskontingent!