SØLV TIL GARCIA I 830-CUP

Jørgen Ruiz Garcia tok sølv i U20 -73 kg i 830-cup i Kongsberg 29.10. I finalen møtte han Manuel Sanchez fra den spanske klubben Renshinkan. På sett og vis var det to spanjoler som møttes, ettersom Jørgens far er spansk. – Sanchez kontret meg da jeg angrep med o soto gari, forteller Jørgen. Iver Finanger Nesbø gikk i U20 -90 kg. -Jeg vant en kamp, og det ble en 5.-plass, sier Iver.

Fra treningssamlinga søndag

Søndag var det treningssamling med spanjolen Pep Mascarò Adrover, 6.dan, med over 50 på matta. Jørgen Endresen Hansen og Iver Tronstad representerte LJK som dommere i norgescupstevnet lørdag. Stevneleder Hans Engebretsen kan nok en gang se tilbake på en vel gjennomført 830-cup, og vi gratulerer ham med honorær 1. dan, som ble utdelt på stevnet.
Resultater hos BK-Judo