FULL INNSATS I VÅRSPRETTEN

For kanskje 15. året på rad reiste Levanger Judoklubb med barne- og ungdomsutøvere til Vårspretten i Oslo 10. mars. Vårspretten er det største stevnet i løpet av året for barne- og ungdomsklassene i judo. Stevnet ble også i år arrangert av Oslo Judoklubb i Bøler flerbrukshall.

Levanger Judoklubb stilte i år med 5 utøvere i barn(U13) og 5 utøvere i U15. For noen var dette det første stevnet langt hjemmefra, mens andre har vært med tidligere på Vårspretten. Vi reiste også i år i lag med utøvere fra Trondheim Judokwai som så mange ganger tidligere. Overnattingen foregikk i hallen (dojoen) sammen med utøvere fra flere andre klubber, både norske og svenske. Dette gjør til at utøverne blir kjent med hverandre og de fra andre klubber også.

I barneklassene ble det gått mange gode kamper som resulterte både i seire og tap. Alle våre barneutøvere opplevde å kunne hente heim seire i en av sine kamper.

I ungdomsklassene tok Levanger Judoklubb hjem 3 bronsemedaljer ved henholdsvis Eirik Holan i U15 -38kg, Lavrans Lysne Næss i U15-50kg og ved Per Erling Haugan i U15-66-73kg.

Alt i alt en vellykket tur til Oslo og Vårspretten. Ikke minst på grunn av at det var en fin og grei gjeng med barn og ungdom som tar vare på hverandre. Så det var ingen utfordring å være med som voksen og forelder på denne turen.

Så nå er det bare å se fremover til neste års tur og håpe på at flere av Levanger Judoklubbs utøvere vil være med.

På vegne av oss voksne som var med på turen som sjåfører, lagledere, frokostverter, coacher og foreldre. Takk for en fin tur.

Ragnar Norum