HONORÆRE DAN-GRADER TIL ROSTAD OG JOHANSEN

Alf Birger Rostad (58) og Snorre Johansen (51) ble 21. april tildelt henholdsvis honorær 5. og 2. Dan. De honorære diplomene ble delt ut på Åpent Trøndersk Mesterskap av Siv Monica Tjeldvoll, styremedlem i NJF. Siv Monika skriver dette på bloggen på judo.no:
Snorre Johansen har jeg først blitt kjent med etter at jeg kom med i styret i NJF. Jeg har oppdaget at han er en ivrig nestleder i klubben og gjennom flere år har han vært stevneleder på Åpent Trøndersk mesterskap. I dag sitter han også i landslagkomiteen og bidrar med masse judokunnskap. Han er en stor bidragsyter for klubben, kretsen og norsk judo.

Alf Birger Rostad kjenner alle som har vært aktive i judoNorge. Han satt som president i Norges Judoforbund fra 1999 – 2003, vært medlem i ulike komiteer og er i dag medlem i honorær komiteen. Han har vært leder i Levanger Judoklubb siden 1997 og vært engasjert i 40 år. Han fikk tildelt Æresmedlemskap i NJF i 2011, og NIF ildsjeldiplom i 2012.

Både Alf og Snorre er store pågangsdrivere for at Levanger Judoklubb er den 4 største klubben i Norge. Klubben har fokus på å utdanne dommere, trenere og deltar på NC stevner rundt i landet. De har også landslagsutøvere som viser stort pågangsmot og judoglød når de representerer Levanger JK og Norge.