KJØPEKONTRAKTEN PÅ JUDOHALLEN SIGNERT

12.12.12 blir stående som en lykkedato for Levanger Judoklubb, for da ble kjøpekontrakten på Judohallen signert. – Vi hadde forventet hornmusikk og champagne, sa leder Alf Birger Rostad og nestleder Snorre Johansen da papirene ble underskrevet. Selgeren, Frol utvikling, som var representert ved Gunnar Reitan og Vidar Burmo, måtte innrømme at det manglet både korps og boblevann. Et par «pling» i bjella i forværelset fikk holde, mente de. Formelt overtar klubben Judohallen 1.1.2013. Nå jobbes det for fullt med søknader om tilskudd og spillemidler og planen er å sende de første søknadene før årsskiftet.

Alf Birger Rostad og Snorre Johansen foreviget i et historisk øyeblikk for LJK den 12.12.12.
Alf Birger Rostad og Snorre Johansen foreviget i et historisk øyeblikk for LJK den 12.12.12.