JULEINNSPURT PÅ MATTA

Hva er vel mer naturlig å gjøre julaften kl 1400 enn å trene judo? Vi møtte sju unge menn i Judohallen som hadde sin egen måte ringe jula inn på. Hovedaktiviteten var viet bakkekamp, eller «grappling» som brazilian-utøver Adrian Haugen helst kaller det. Adrian er på juleferie på Levanger og benyttet anledningen til å besøke Judohallen. Jørgen Ruiz Garcia er hjemme på perm fra militæret i Skjold og Henrik Reitan har akkurat kommet fra treningsleir i England. Tredje juledag er Henrik tilbake i Oslo for å delta på landslagsaktiviteter.

Trening julaften: Henrik Reitan viser en teknikk med Håvard Thorsø Johansen. F.v.: Robin Brenden, Amin Rajabi, Benjamin Rajabi, Jørgen Ruiz Garcia og Adrian Haugen.
Trening julaften: Henrik Reitan viser en teknikk med Håvard Thorsø Johansen. F.v.: Robin Brenden, Amin Rajabi, Benjamin Rajabi, Jørgen Ruiz Garcia og Adrian Haugen.

-Vi bruker japanske navn på teknikkene, mens dere bruker engelske navn, fortalte Håvard Thorsø Johansen til Adrian Haugen. Adrian trener til vanlig brazilian jiu-jitsu i Oslo. Nå var det anledning for å utveksle litt erfaring mellom de to kampidrettene. Brødrene Amin og Benjamin Rajabi benyttet også sjansen til å vise litt søskenkjærlighet. Robin Brenden var tilbake på judomatta etter et opphold på sikkert mer enn ti år, og det synes vi var sporty gjort.