GULL OG SØLV TIL HENRIK REITAN I NYTTÅRSSTEVNET

Årets første norgescupstevne ble arrangert 18.1. i Mjøndalshallen. Henrik Reitan (18) var på plass og sørget for å ta gull i U21 +90 og sølv i SH -90. Med Henriks ambisjonsnivå er det nok seniorklassen han legger mest vekt på. Han møtte Mohammad Reza Sedaghati i det som ble kampen om gullet. -Det var nære på, forteller Henrik, og vi gikk tida ut, men Sedaghati vant på waza ari (7 poeng). De andre kampene i klassen vant Henrik med ippon (10 poeng) og ingen av disse varte mer enn 40 sekunder.

U21 +90 kg: Gull til Henrik Reitan og sølv til Ole Kallerud, Ippon JK.
U21 +90 kg: Gull til Henrik Reitan og sølv til Ole Kallerud, Ippon JK.

Nyttåsstevnet ble arrangert av Krokstad JK og Drammen JC og hadde ca 150 deltakere. Tore Brenne fra LJK deltok som dommer.
Resultater Nyttårsstevnet.