DELTOK PÅ TRENERSEMINAR I TRONDHEIM

Fredag 28. og lørdag 29. mars ble det arrangert regionalt trenerseminar i lokalene til Trondheim Judokwai. Det var Johnny Roaldseth som hadde ansvaret for samlinga, som hadde talentutvikling som tema. Opplegget er utarbeidet av landslagstrener Anders Dahlin, med fokus på viktige tekniske og taktiske ferdigheter for å lykkes med konkurransejudo. Benjamin Rajabi, Håvard Thorsø Johansen og Snorre Johansen deltok fra Levanger Judoklubb.

Johnny Roaldseth var ansvarlig for ei meget vellykket trenersamling i Trondheim.
Johnny Roaldseth var ansvarlig for ei meget vellykket trenersamling i Trondheim.

Økta fredag kveld ble ledet av fysioterapeut John Schive og det var oppvarming og skadeforebygging som var tema. Første økt lørdag var viet ne waza. -Mange av disse teknikkene drev vi med på 80-tallet, men de har gått i glemmeboka, fortalte Johnny. Andre økt gikk på tachi waza. Blant annet ble det vist trening med strikk og vi fikk se videoopptak der det aserbajdsjanske landslaget i aksjon med denne metoden. Alt i alt var det en svært nyttig treningssamling. Johnny Roaldseth var en meget inspirerende trener med godt humør og god formidlingsevne.