NYTT GOLV – DAG 4, 5 OG 6

Det er fin framdrift i golvlegginga, noe som skyldes god planlegging og godt oppmøte på dugnadene. Torsdag 19.6. ble de siste gummiklossene limt på. Til sammen er det snakk om mellom 600 og 700 klosser. Fredag 20.6. ble lektene snudd riktig vei og rammeverket av lekter ble skrudd sammen. Lørdag 21.6. ble de første platene av kryssfiner skrudd på, så nå begynner det å likne et golv. Søndag blir det en pause i dugnadsarbeidet og mandag kl 1800 er det full fart igjen. Kanskje blir vi ferdig til helga.

Lørdag 21.6. ble de første platene skrudd fast. Her testes svikten i golvet. F.v.: Snorre Johansen, Thor Holbø, Alf Birger Rostad og Lars Bjørås.
Lørdag 21.6. ble de første platene skrudd fast. Her testes svikten i golvet. F.v.: Snorre Johansen, Thor Holbø, Alf Birger Rostad og Lars Bjørås.