HENRIK REITAN TATT UT TIL EM

Henrik Reitan (19) er tatt ut til EM U21 i september i Romania. Etter det vi erfarer er også Madelene Rubinstein (Fredrikstad) tatt ut og Norge har dermed to deltakere i mesterskapet.

-Dette blir kjempestort for meg, sier Henrik. Norge har en bronsemedalje i 1981 ved Kay Otto Nilssen som eneste EM-medalje i junior gjennom tidene.
I sommer har Henrik hatt fullt kjør med judo, både på treningssamlinger og i konkurranser. Denne uka er han i Danmark på samling, og før det har han vært i både Tsjekkia og Polen. Henrik har gull fra siste NM og internasjonalt har han denne sesongen blant annet gull i Drente Open, bronse i Budo Nord Cup, Nordisk Mesterskap og Finnish Open og 5.-plass i europacup i Litauen. I europacupstevner i Polen og Tsjekkia i sommer har det imidlertid ikke blitt uttelling for Henrik. Slik vi kjenner ham, tror vi likevel dette inspirerer ham til enda hardere satsing.

Henrik kommer hjem til Levanger noen dager og vil bidra som trener på Sommerskolen mandag og tirsdag, og det er nok mange som gleder seg til å møte EM-deltakeren i EiendomsMegler 1-hallen.
Les om internasjonale resultater hos Norges Judoforbund.

Henrik Reitan tatt ut til EM. Her jubler han etter seier i Åpent TM i mai. Foto: Christian Wolff.
Henrik Reitan tatt ut til EM. Her jubler han etter seier i Åpent TM i mai. Foto: Christian Wolff.