JAPANSK REKKE – GUTTENE MOT JENTENE!

Torsdag 25.9. ble vi møtt av høylytte heiarop da vi kom på trening. Jentepartiet kjempet mot guttene i det som kalles «japansk rekke». Det betyr at hvert lag stiller opp på rekke, med letteste utøver først og så tyngre etter hvert. Vinneren blir stående, og det laget som står igjen med utøvere, er vinneren. Trenerne Tore Brenne og Ingebjørg Holbø gjorde sitt beste for å dømme kampene og sørge for at det gikk riktig for seg. -Nå er det slutt, treningstida er over! måtte Tore Brenne si før man hadde fått en avgjørelse. -Det ble uavgjort! var fasiten. Så får vi se ved neste anledning hvem som er best, guttene eller jentene.

Emmeli Ertzaas (blå) klar til å forsvare jentenes ære mot Oliver Sand.
Emmeli Ertzaas (blå) klar til å forsvare jentenes ære mot Oliver Sand.