EN FOR ALLE OG ALLE FOR EN – LAGSTEVNE

Om lag 60 musketerer stilte opp da det ble arrangert lagstevne i Eiendomsmegler 1-hallen lørdag 7.2. For første gang ble det gjennomført et lokalt lagstevne i Trøndelag. -Dette var kjempeartig, lagstevner må vi ha flere av, var gjennomgangstonen fra deltakere og publikum. Til sammen var det 12 lag som deltok. 3 lag i hver av kategoriene U11 gutter og jenter, U13 gutter og jenter, U15/U18 gutter og MIX senior og ungdom. Som man skjønner, var lagene satt sammen litt utenom den vanlige klubbinndelingen. Arrangøren Levanger Judoklubb hadde lokket deltakerne med at alle får kamper, reserver finnes ikke, og slik ble det. Lagstevnet hadde en klar barne- og ungdomsprofil, men også med plass for seniorer. Alt i alt var det en judodag på sitt beste. Vi håper å få til et tilsvarende stevne til høsten.

Grønt lag U11 klar til dyst. F.v.: Tiril Meier, Namsos JC, Baar N Flåløkken, Nidaros JK, Ole Andreas Veske, Levanger JK, William Lerstad Brækkan, Levanger JK og Bjørnar Lian, Levanger JK.
Grønt lag U11 klar til dyst. F.v.: Tiril Meier, Namsos JC, William Lerstad Brækkan, Baar N Flåløkken, Nidaros JK, Ole Andreas Veske, Levanger JK, Levanger JK og Bjørnar Lian, Levanger JK.


Stevneåpning

U11 og U13 gutter og jenter

U15/U18 gutter

 

MIX senior og ungdom
Video: Jørgen Ruiz Garcia vs Gregorz Dembicki