TO BRONSER TIL HENRIK REITAN I MATSUMAE CUP

-Dette var en god start på sesongen, forteller Henrik Reitan etter å ha tatt to bronsemedaljer i Matsumae Cup i Vejle i Danmark. Lørdag 14.2. konkurrerte han i U21 +100 kg. Her ble det bronse etter seier mot to islendinger. Søndag var det senior -100 kg som stod for tur. Det var ni deltakere i klassen og Henrik kom til videre til semifinale etter å blitt nummer to i innledende pulje. I semifinalen møtte han japaneren Kensuke Sakamoto. Sistnevnte gikk av med seieren og resultatet ble bronse til Henrik. –I dag var jeg bedre enn i går, litt mer bevegelig blant annet, forteller Henrik. -Jeg har enda litt igjen før jeg er på topp, men håper på at det bare går fremover fra nå av. Nå er det treningssamling to dager her i Danmark. De to neste stevnene er Estonian Open og europacup i Portugal, avslutter Henrik.

Medaljevinnere lørdag. Foto: NJF
Medaljevinnere lørdag. Foto: NJF


Norske resultater:
Sølv: Madelene Rubinstein, U21 -52 og senior -52 , Thea Lillegaard U18 52, Cecilie Bolander U21 -63
Bronse: Sander  Knutsen U21 -60, Johan Heffermehl U21 -55, Cecilie Bolander senior -63, Henrik Reitan U21 +100 og senior -100, Erik Sebastian Duborgh U18 -73, Fredrikke Roaldseth U21 -70

Medaljevinnere søndag. Foto: NJF
Medaljevinnere søndag. Foto: NJF