SOMMERSKOLEN DAG 3

-Vi vil gå kamper, sånn som i går! Dette var det unisone svaret fra deltakerne på Sommerskolen da de fikk spørsmål om hva de ville avslutte dag 3 med. Dag 3 hadde også inneholdt flere aktiviteter enn judo, og at «ekte» judo i kampform er det barna vil ha, er et godt tegn. Her kan man nok snakke om «judofile» sommerskoledeltakere. Etter å ha hatt ei formiddagsøkt med judo, var det rullering mellom ulike stasjoner etter lunsj. Her ble deltakerne delt inn i ulike lag, og stasjonene bestod av luftgeværskyting, putekrig på bom, boccia og ringspill og dart. De avsluttende judokampene bød på god underholdning, med frisk innsats og gode teknikker.

Egen skytebane i EiendomsMegler 1-hallen, ikke dårlig. Vilde Helene Brenne skyter med luftgevær.
Egen skytebane i EiendomsMegler 1-hallen, ikke dårlig. Vilde Helene Brenne skyter med luftgevær.