Kvadruppel-gradering

Tre senior og en junior gikk til gradering torsdag 14.04.2016.
Under veiledning fra Eirik Lein Strand, med assistanse fra Ingebjørg Holbø og Tore Brenne, graderte Inger Holbø og Josef Fekete seg til 5.kyu, mens Tommy (far) og Jonas (sønn) Leonhardsen graderte deg til 4.kyu.
Graderingen tok sted i «Lillesalen» på Eiendomsmegler1-hallen på Frol, mens stemningen i hovedsalen ennå var høy etter Judoklubbens dag.

Voksengruppa i Levanger Judoklubb har vært en stor suksess, og Levanger Judoklubb er stolt over både oppmøte og fornøyd med innsatsen fra den gruppa som trener judo primært for treningens egen del. Vi arbeider videre framover med å tilby en variant av kamper som bare går i Ne-Waza (bakkekamp), for de utøverne som ikke kan eller vil gå stående kamper. Inspirert fra den store suksessen Judo Sundsvall har hatt med dette, ser vi både potensiale og mye moro i tiden framover for denne gruppen.

2-20160414_203132.jpg
Svært fornøyd judoka og trenere etter graderingen. F.v. Ragnhild Holbø, Inger Holbø, Jonas Leonhardsen, Tommy Leonhardsen, Josef Fekete, Ingebjørg Holbø. Front: Nestleder i Levanger judoklubb og sensor Eirik Lein Strand
1-20160414_202706.jpg
Klubben hadde ikke langt nok orange belte til den heller omfangsrike Hr. Leonhardsen, så sekretær Johnny Lund improviserte ett fra transportbåndet han hadde i bilen. Det er i alle fall det mest solide beltet i judohistorien :-)

(Ta det med ro – korrekt belte ble funnet etterhvert)