Trøndercup ble samling 24.9

På grunn av problemer med tilgjengelig judohall ble årets Trøndercup hos Trondheim Judokwai gjort om til en treningssamling i Trondheim Judokwai sin egen hall, med avsluttende lag-kamper.
De var mange mange som møtte opp, og det var tett i tett på matta i Trondheim Judokwai sin egen dojo. Etter en samlet oppvarming fulgte undervisning av grunnleggende kast, holdegrep, samt det med å ta grep under kamp og å blokkere motangrep ved forsøk fra motstanderen på “rygg-grep”.
Deretter ble de delt i to grupper, de unge og lette og de litt større, noe som ga bedre utbytte for både for trenere og utøvere. Gruppene byttet mellom å se på, og å utføre øvelsen.
Trenere Bruvold og Roaldseth var dyktige til å se hver enkelt utøver, og gi tilbakemelding.
 Etter en pause med frukt og drikke var det lagkamper, med 2 jentelag og 3 guttelag. Alle deltok med full innsats for laget. Selv hvor man møtte en motstander som var lang, mye tyngre og/eller utøver av annet kjønn, gikk utøverne inn i kampen med full innsats og kampvilje. Etter velfortjent premieutdeling ble det servert hjemmelaget gryterett.
Utøverne og laglederne fra Levanger Judoklubb var veldig fornøyde med samlingen.
Av Evelyn Gulstad Otlo