BLI MED PÅ FREMTIDENS MESTERNES MESTER

Levanger Judoklubb prøver ut et nytt konsept for trening og fysisk aktivitet, inspirert av NRK-serien Mesternes Mester. Ideen er å motivere for trening på basisferdigheter, som er grunnleggende for judo og all annen idrett. Aktivitetene er leik- og konkurransepreget, og kan tilpasses nivået til den enkelte.

Hvem kan delta:
Medlemmer i LJK med familie
Når: Lørdag 12.9. fra kl. 11-14 (en gjennomføring tar ca. en time)
Påmelding: Ved oppmøte. Møt opp et valgfritt tidspunkt mellom kl. 11 og 13
Hvor: EiendomsMegler 1-hallen
Øvelser du kan prøve: Ballkontroll, fotballcurling, øks- og knivkasting, frisbeegolf, kronidioten, pil og bue-skyting, 90-graderen, ballong over hodet, kulestøt og presisjonskast

Vi trenger litt hjelp til forberedelsene. Kan du hjelpe til med montering ca. 1 time en ettermiddag kl. 17 (onsdag, torsdag eller fredag)? Eller kan du hjelpe til med montering/demontering lørdag kl. 10-11 eller kl. 14-15? Send sms til Tore Brenne, tlf. 995 80130.

Her er et lite utvalg av i alt ti øvelser som du kan prøve.