MANGE VILLE PRØVE SEG SOM FREMTIDENS MESTERNES MESTER

Lørdag 12.9. var dagen endelig kommet for å teste ut konseptet med Fremtidens Mesternes Mester. Tore Brenne har brukt store deler av sommeren på å lage utstyr og tenke gjennom opplegget, og vi tror han var like spent som deltakerne. I dagens gjennomkjøring var det  ti øvelser man kunne prøve seg på: Ballkontroll, fotballcurling, øks- og knivkasting, frisbeegolf, kronidioten, pil og bue-skyting, 90-graderen, ballong over hodet, kulestøt og presisjonskast. Det var nærmere førti personer innom EiendomsMegler 1-hallen, og både foreldre og besteforeldre koste seg sammen med dem som prøvde løypa. Og i kiosken fikk man kjøpt vafler og andre godsaker. -Nå er utstyret pakket sammen i lagret i en tilhenger, forteller Tore Brenne. – Vi håper det ikke blir så lenge til neste gjennomføring, avslutter han.