ETT STEG VIDERE PÅ GRADERINGSSTIGEN

Utvikling og framgang skjer som regel steg for steg, ved jevnt og trutt arbeid. Slik er det også i judo, som i andre deler av livet. I judoverdenen har vi beltesystemet som synlig bevis på at man har skaffet seg mer kunnskap og nye ferdigheter. Tirsdag 8.12. var det 19 kandidater som bestod testen og fikk nytt belte. Først ute var partiet for 4.-7. klasse, som trenes av Alf Birger Rostad og Snorre Johansen. Der det ble delt ut belter i fargene oransje, grønt og blått. Her er det snakk om mon-grader, belter med hvit stripe pluss farge.

Gradering til oransje, grønt og blått for partiet for 4.-7. klasse.

Etterpå var det gradering for ungdomspartiet, som trenes av Lars Erik Bjørås. Her var det gradering til grønt belte med kyu-grad, som betyr at beltet er helfarget, og som innebærer at armbend og kvelinger er med i pensum. Det er nok mange som synes det har gått lang tid siden forrige gradering, ettersom koronanedstenginga gjorde at det ikke ble graderinger i vår. Vi gratulerer alle sammen med nye belter!

Gradering til grønt for ungdomspartiet. Marianne, Hedda og Robiel sammen med trener og sensor Lars Erik Bjørås.