FULL FART PÅ SISTE TRENING FØR JUL

Torsdag 10.12. hadde barnepartiene for 4.-7. klasse hadde sin siste trening før jul. Alle sammen hadde nye belter, og det virket som det gjorde at humøret var ekstra godt. Treninga bestod av en miks av vanlig judotrening og diverse dueller og leiker. Kanskje var et av høydepunktene da alle sammen fikk lov å daske trener Alf Birger så hardt de ville med beltene sine. Noen mente de så tårer i øyekroken til Alf Birger etterpå, men han forklarte at det måtte skyldes at han er allergisk mot støv. Da treninga var slutt, serverte Evelyn hjemmelagd sjokoladekake, og Linus toppet det hele med å spille Bjelleklang på trombone.


  

Alf Birger forklarer reglene før det er lov å daske løs på ham med beltene.
Så er det bare å daske i vei!   

 

Godt med Evelyns sjokoladekake!

Linus spiller Bjelleklang på trombone.