GRADERING FOR NYBEGYNNERNE

Tirsdag 11.5. var det gradering for nybegynnerpartiet. Mikael, Amalie og Ole Petter kom fra knøttepartiet og ble med på nybegynnerpartiet etter jul, og de graderte seg til halvt gult belte nå. Storm Lukas, Per Odin, Amalie L. og Sebastian hadde halvt gult belte fra graderinga i desember, og gikk nå opp til helt gult belte.

Gradering med halve beltegrader er noe vi har prøvd i et års tid nå, og vi håper at det er motiverende når det ikke er så lenge mellom hver gradering. Kravene er som før, forskjellen er bare at det er mindre pensum per gradering. Det er kanskje ikke så lett å se forskjellen på halvt gult belte og helt gult belte. Det finnes ulike varianter på markedet, men vi bruker varianten med gul stripe i midten på helt gult. For halvt gult er det gul stripe på øvre/nedre del av beltet. Vi gratulerer alle sammen med nytt belte, og håper at det frister å være med på klubbstevnet tirsdag 18.5. kl. 1800.

Gradering for sju nybegynnere. Trenere er Robert Lund og Evelyn Gulstad Otlo. De fire fra venstre med helt gult belte, resterende med halvt gult.