BRONSE TIL PERNILLE ERTZAAS OG 4.-PLASS TIL MARIUS SUNDBY I LANDSSTEVNET

Lørdag 16.10. ble Landsstevnet for U16 arrangert i Nadderudhallen. Det var i overkant av 90 deltakere, og Ippon Judoklubb stod for en meget god gjennomføring av stevnet. Fra Levanger Judoklubb deltok Pernille Ertzaas (15) og Marius Sundby (13). Pernille er en erfaren konkurranseutøver tross sin unge alder, og kjempet seg til en fin bronse i klassen -63 kg, med 7 deltakere. Etter en andreplass i innledende pulje var det klart for semifinale mot Anna Grambo, Sande SK. Dessverre tapte Pernille, men bronsen var likevel sikret. Grambo vant deretter finalen.

Marius Sundby er inne i sin første sesong med konkurranser utenfor egen region, og var naturlig nok spent på hvordan det ville gå i klassen -68 kg, med 10 deltakere. Marius fikk fire kamper i innledende pulje, og her ble det to seire og to tap. Dette må sies å være en meget god prestasjon, noe som ble belønnet med en 4.-plass i klassen. Klassen ble vunnet av Sondre Wien fra Namsos Judo Club.

Bronse til Pernille Ertzaas og 4.-plass til Marius Sundby i Landsstevnet, uoffisielt NM for U16.