INSPIRERENDE KATAME NO KATA-SAMLING

Lørdag 26.3. var Martin Haga Helliesen og Stig Dalva på plass i Eiendomsmegler 1-hallen igjen for å gjennomføre nok ei kata-samling. Martin og Stig representerer Sandnes Judoklubb, og denne gangen var det katame no kata som stod på programmet lørdag og søndag. Martin forklarte at denne kataen, som tar for seg teknikker på bakken, sammen med nage no kata hører til kategorien randori no kata.  Randori no kata illustrerer prinsippene bak teknikker brukt i randori, slik at de kan praktiseres med maksimal effektivitet.

Det var ti deltakere fra klubbene Nidaros Jk, Trondheim Judokwai og Levanger Jk til stede, og det var naturlig nok stort spenn i erfaring med katatrening. Martin Haga Helliesen og Stig Dalva er flinke til både å demonstrere teknikkene og å til følge opp hver enkelt deltaker, slik at alle sammen kom mange hakk videre i løpet av denne helga. Takk for ei inspirerende helg!

Martin Haga Helliesen, på høyre flanke, med sin meget gode uke Stig Dalva, på venstre flanke, sørget for ei inspirerende katame no kata-samling.