BJØRÅS, BREKKE-JENSEN OG NOOR KLARE TIL DYST I EYOF

Onsdag 27.7. starter de første judokampene i det europeiske ungdoms-OL, EYOF, i Banská Bystrica i Slovakia. De tre norske deltakerne er Elise Bjørås, Levanger Judoklubb, Martin Brekke-Jenssen, Ippon Judoklubb og Rohil Noor, NJJK. Lagledere er sportssjef Carin Hamnlund og forbundstrener Herman Hermansen.

Det er 297 deltakere fra 43 land som deltar, og det ligger i kortene at det er hard konkurranse om medaljene. I Elise sin klasse, -57 kg, er det 21 deltakere. I -73 kg, hvor Martin konkurrerer, er det 29 deltakere. Elise og Martin går sine kamper på onsdag. Rohil konkurrerer på torsdag, og går i -81 kg, med 31 deltakere.

Her kan du se kampoppsett og livesending.

Vi ønsker Elise, Martin og Rohil lykke til!

Elise Bjørås, Martin Brekke-Jenssen og Rohil Noor klare for innsats i EYOF. Her sammen med sportssjef Carin Hamnlund og forbundstrener Herman Hermansen. Foto: Norges judoforbund