STINN BRAKKE PÅ INNHERREDSTREFFET

Det er ingen tvil om at folk er sultne etter å delta på stevner, det fikk vi se på Innherredstreffet lørdag 26.11. Stevnet gikk i Eiendomsmegler 1-hallen hos Levanger Judoklubb, og det var omtrent 90 deltakere i aksjon. Nærmere 40 av disse kom fra Nidaros Judoklubb, mens resterende fordelte seg noenlunde likt mellom Trondheim Judokwai, Namsos Judo Club og Levanger Judoklubb. Klassene for U9, U11 og U13 stod for nærmere 70 av deltakerne, mens resten fordelte seg på U15, U18 og U21. Det er ingen tvil om at det drives godt i trønderklubbene, og det var mange spennende kamper å se. Neste stevne for mange er Sundsvallcup 17.12. Det settes opp en 50-seters buss, og setene er i ferd med å fylles opp. Les mer her.

Omtrent 90 deltakere på Innherredstreffet. Her fra premieutdeling for barn.