7.-PLASS TIL HENRIK REITAN I FINNISH OPEN

F.v.: Nils Robin Bjørklund, Henrik Reitan og Jørgen Ruiz Garcia. Foto: Gunnar Reitan

LJK-guttene Henrik Reitan (16), Jørgen Ruiz Garcia (17) og Nils Robin Bjørklund (17) deltok 26.11 sammen med det norske landslaget i Finnish Open. Størst suksess hadde Henrik som kjempet seg fram til en respektabel 7.-plass i en klasse med over tretti deltakere. I første kamp møtte han en finne og vant på ippon. Neste motstander var en russer og her ble det seier igjen, denne gang med yoko. I tredje kamp møtte han nok en russer, og her ble det en jevn kamp som ble avgjort med hantei med 2-1 i favør av russeren. Dermed ble det rekvalifisering og med ipponseier mot en svenske og tap for en estlender endte Henrik på en god 7.-plass i U17 -73 kg.

Nils Robin (U20 -81 kg) var nestemann ut, og han møtte en finne i første kamp. Det ble tap og ettersom finnen ble slått ut i neste kamp, ble det heller ikke rekvalifisering for Nils Robin. Jørgen (U20 -73 kg) knallet til i sin første kamp og slo en russer med ipponskåring. Neste kamp var mot en estlender, og her gikk Jørgen på et tap, og dette ble den siste kampen.

Finnish Open gjaldt klassene U13, U15, U17 og U20 og samlet 670 deltakere. Deltakerne kom fra Russland, Ukraina, Estland, Latvia, Finland, Sverige og Norge.
Resultater og kampskjema