SØLV I LAG-NM

U20: Gull til Ippon 1, sølv til Levanger JK og bronse til Steinkjer JK og Ippon 2

LJKs U20-lag gjorde stor suksess da det sikret seg sølvmedaljen i NM for lag i Sandefjord 3.12. Laget bestod av Iver Tronstad, Einar Kjølstad, Jørgen Ruiz Garcia, Henrik Reitan og Nils Robin Bjørklund. Laget slo først Rogaland judokrets og Ippon 2. I semifinalen møtte guttene Steinkjer JK. Det ble ytt god motstand fra steinkjerguttene, men LJK trakk det lengste strået og var klar for finale mot Ippon 1. LJK gikk til finalen med tanken om at det var mulig å vinne gullet og kjempet deretter. Ippon 1 ble likevel for sterke og vant 4-1.

5.-plass til seniorlaget, f.v.: Egil Kvåle, Håvard Thorsø Johansen, Nils robin Bjørklund, Jørgen Ruiz Garcia og Ole Christian Langfjæran

Seniorlaget til LJK hadde havnet i innledende pulje sammen med Ippon 1 og BK-judo, de to antatt sterkeste lagene. Man regnet med at det måtte en god posjon flaks til om man skulle klare å gå videre til semifinale, og slik gikk det heller ikke. Men med individuell seier ble det likevel en 5.-plass. Laget bestod av Ole Christian Langfjæran, Jørgen Ruiz Garcia, Nils Robin Bjørklund, Håvard Thorsø Johansen og Egil Kvåle. Gullet i denne klassen gikk til Ippon 1, som hadde levangergutten Vidar Lund på laget. Sølvet gikk til BK-judo mens bronsemedaljene gikk til Oslo JK og Ippon 2.

I mix-klassen gikk gullet til BK-judo. Alf Birger Rostad fra LJK dømte i stevnet.

U20: Seier til LJK i semifinale mot Steinkjer.