TOK SJU MEDALJER I IPPONCUP

Levanger Judoklubb stilte med åtte deltakere i Ipponcup i Nadderudhallen den 17.11., og de sikret seg til sammen åtte norgescupmedaljer. Henrik Reitan og Jørgen Ruiz Garcia sikret seg hver sin gullmedalje. U20-81 var en ren LJK-klasse, og her gikk gullet til Henrik mens sølvet gikk til Nils Robin Bjørklund. Iver F. Nesbø måtte finne seg i å bli slått av begge klubbkameratene i denne klassen. Jørgen tok sin gullmedalje i U20-73 etter å ha levert overbevisende kamper.

Gull til Jørgen Ruiz Garcia i U20-73. Sølv til Marius Jakobsen, Nesodden og bronse til Matias Kollerud, Krokstad og Erik Alsgaard, Ippon.

Henrik Reitan deltok også i senior -81, og her ble det bronse. Det hører med til historien at han i innledende kamp slo tidligere LJK-medlem, nå Ippon JK, Vidar Lund på en ipponskåring etter ett minutt. Nils Robin Bjørklund fikk en 5.-plass i samme seniorklasse

Gull til Henrik Reitan og sølv til Nils Robin Bjørklund i U20-81

.Våre yngste utøvere leverte meget gode resultater denne helga. Per Erling Haugan tok en flott sølvmedalje i U15+66, mens Eirik Hallan Skjelbred kjempet seg til en bronse i U15-50. Ragnhild Holbø gjorde det ikke dårligere og kunne også reise hjem med bronse i U15-52. Lavrans Lysne Næss kom på en god 5.-plass i U15-60. Han ble stående med en seier og viste at han i god utvikling.

Eirik Lein Strand og Ingebjørg Holbø representerte LJK som dommere i dette norgescupstevnet, som gikk på tre matter og samlet omkring 200 deltakere.
http://live.judo.no/2012/ipponcup/53656e482b313030.html