NORDENFJELDSK I HUNDRE

Av Johnny Lund
Med LHK-bussen fra Trønderbilene og Frode Jensen som «dugnadsjåfør» var det en tropp på 21 av Levanger Jks utøvere, ledere og supportere som la i vei mot Namsos fredag 23.11. om kvelden. Vel framme i 19-tiden sto arrangøren Namsos JC klar med kveldsmat. 7 av Levangers 13 utøvere stilte på Ronald Guttormsens Katainnføring utpå kvelden. Kata var noe helt nytt for våre unge utøvere, men etter hvert oppdaget de at mye av det var kjente teknikker, men i ny innpakning. I allefall så de ut til å kose seg de knappe 2 timene det sto på.
Line-up ved stevnestart med omkring hundre deltakere.
Natten i hallen forløp med de vanlige tildragelser før et judostevne,…. altså helt uforstyrret.
Etter rydding, frokost og det som forøvrig hører til, var barneklassene i gang på 2 arealer ved 09.30-tiden.
Stevnet hadde rundt 100 deltagelser fra Nidaros, Trondheim, Levanger, Steinkjer, Nærøy og arrangøren Namsos Judo Club; ja til og med Snåsa Jk var representert og ikke minst Stålkameratene som hadde lengst å kjøre. Et overveldende flertall av de 100 var barne- og ungdomsutøvere.
Resultatene er vist annet sted, men vi må allikevel nevne den entusiasme som preget våre unge jenter og gutter som tross sin unge alder begynner å samle en respektabel stevneerfaring.
Katatrening med Ronald Guttormsen (hvit) og Tore Brenne.
Etter premieutdeling i barneklassene ble Levangers yngste behørig avfotografert av våre egne mer eller mindre proffe pressefotografer. Og så sto den tradisjonelle badeturen til Oasen på programmet for barneutøverne som ikke skulle prøve seg i ungdomsklassene.
Resten av stevnet gikk på ett areal. Levangers medaljefangst besto av 2 gull, 1 sølv og 3 bronse. Meget bra når vi også ser at 3 av medaljene ble kapret av U13-gutter.
Like etter kl 15 var kampene over og medaljer utdelt. All vel fortjent ære til Jørgen, Frank, Hege og alle gode hjelpere i Namsos JC som hadde levert et perfekt arrangement sett fra vår side.
Visst var det mange urutinerte dommere, men det har mer eller mindre blitt en god tradisjon at Trønderjudoens unge dommere får bruke Nordenfjeldsk til å ta nye trinn på erfaringsstigen. Lagledere og utøvere er dette bevisst og alt foregikk i en fin tone.
Noen få minutter før kl 18 var bussen tilbake på Levanger. Neste felles judotur blir Sundsvallsturen uken før jul, men før det skal juniorene forsvare fjorårssølvet under NM for lag i Bodø 1. desember.
Nordensfjeldske 2012Resultatliste Nordenfjeldske 2012

Frokost

LJKs deltakere i U11 og U13
U15G-3
U15G-1
U15G-2
U17G