TRENTE JULA INN MED ROBERT VINGSNES

Torsdag 20.12. var det tid for litt førjulskos på matta hos Levanger Judoklubb. Offisielt er juleferien i gang, men Robert Vingsnes (34) er hjemme på ferie fra Japan, og ønsket å få til ei trening. Med 2. dan i judo og purpurfarget belte i brasiliansk jiu-jitsu (BJJ), lå det an til ei trening med vekt på ne-waza. – Vi får starte med litt oppvarming slik vi gjør det i Japan, sa Robert. Mens noen oppvarmingsøvelser var kjente, var det også mange nye øvelser som bød på utfordringer. Deretter ble det trent på snuinger, armbend og kvelinger. Til slutt var det ne-waza-randori. – Vi kjører litt lett ne-waza, oppfordret Robert. Men så veldig lett randori ble det ikke, for det var mange som ville prøve seg mot Robert, og kampene gikk i alle fall såpass hardt for seg at det ble ei flenge i buksa hans.

Slitne og fornøyde etter førjulstrening.
Slitne og fornøyde etter førjulstrening.

Oppvarming. Robert viser noen spesielle ruller.
Oppvarming. Robert viser noen spesielle ruller.
Snuing, eller "sweep" på BJJ-språk.
Snuing, eller «sweep» på BJJ-språk.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

En tanke om “TRENTE JULA INN MED ROBERT VINGSNES

  1. Tusen takk for flott oppmøte alle sammen!
    Ingenting er som å starte julen med ei skikkelig treningsøkt!
    Takk for lån av drakt og belte, Snorre. Du må nok frem med syskrinet. Et fint tegn på ei kjempebra trening.
    Ha ei god jul alle sammen!
    Hilsen Robert Vingsnes

Kommentarer er stengt.