TRENING UTEN MATTEBÆRING

LJK har nå for en periode flyttet treningene til nyervervelsen Judohallen. Mandag 11.3. var knøttene på plass som første parti og dagen etter fulgte de andre partiene på. Varme og ventilasjon er ikke ferdig installert og det gjenstår ennå en del før hallen er klar som fullblods kampsportarena. Likevel var det nok mange som syntes det var godt å trene i eget hus.

Barnepartiet trener under ledelse av Tore Brenne.
Barnepartiet trener under ledelse av Tore Brenne.

Nå kan mattene ligge permanent, noe som ikke har skjedd i Levanger på 40 år. Men det var nok flere enn veteranene som syntes det var rart å avslutte treninga uten å bære matter etterpå. Noen flakkende blikk og nervøse rykninger kunne man observere, men det hele så ut til å få en fin utgang. Det er utrolig hva man kan venne seg til.