NM-SUKSESS FOR LJK

NM i Larvik 6.-7. april ble en ubetinget suksess for Levanger Judoklubb. Klubben stilte med 8 deltakere og hentet hjem 7 medaljer. Henrik Reitan og Egil Kvåle sikret seg hvert sitt gull, i henholdsvis U21 -81 og SH +100. Henrik var ikke snauere enn at han også tok sølv i SH -81, den største seniorklassen. Sølvmedaljer ble det også til Jørgen Ruiz Garcia (U21 -73) og Nils Robin Bjørklund (U21 -90). I U21 var altså LJK representert i tre finaler. I U15 -66 tok like godt LJK begge bronsemedaljene. Det var Lavrans Lysne Næss og Markus Leonhardsen som i sitt første NM stod for denne prestasjonen.

U21, f.v: sølv til Jørgen Ruiz Garcia, gull til Henrik Reitan og sølv til Nils Robin Bjørklund.
U21, f.v: sølv til Jørgen Ruiz Garcia, gull til Henrik Reitan og sølv til Nils Robin Bjørklund.

Ragnhild Holbø deltok i U18 – 48. Hun gikk gode kamper, men det holdt ikke til plassering denne gangen. Det samme gjelder senioren Lars Erik Bjørås, som gikk i -73. Han hadde ikke helt tak på de nye reglene som forbyr grep under beltet, og røk ut i tre kamper på grunn av dette.

U15-66: bronsemedaljer til Lavrans Lysne Næss (t.v.) og Markus Leonardsen.
U15-66: bronsemedaljer til Lavrans Lysne Næss (t.h.) og Markus Leonhardsen.

LJK var den klubben som hadde flest dommere i NM. Ingebjørg Holbø, Jørgen Endresen Hansen, Eirik Lein Strand og Alf Birger Rostad viste seg som gode representanter for dommerstanden. Larvik judoklubb skal ha ros for et meget godt gjennomført NM, på alle vis. Vi vi spesielt framheve den tøffe måten finalene ble avviklet på. Larvik jk har med sine NM i 2012 og 2013 satt en standard som framtidige arrangører må prøve å strekke seg etter.
Resultater
Se flere bilder hos Judobilder.org

F.v.: Imponerende sølv i SH -81 til Henrik Reitan og NM-gull nr 7 i senior til Egil Kvåle +100.
F.v.: Imponerende sølv i SH -81 til Henrik Reitan og NM-gull nr 7 i senior til Egil Kvåle +100.