GIRL POWER – JENTEPARTIET ER I GANG

Torsdag 19.9. var LJK i gang med høstens første jentetrening. Elleve jenter og tre trenere disponerte «litjsalen» i Judohallen for seg sjøl. Hver torsdag framover vil jentene ha dette tilbudet, mens de på tirsdagene trener sammen med guttene som vanlig. LJK hadde egne jentetreninger for noen år tilbake. Dette fungerte godt, men klubben gjorde også noen erfaringer som det blir tatt hensyn til nå. En av disse erfaringene er at treningene skal være en mannsfri sone, trenerne skal være av hunkjønn. LJK er så heldige å ha Ingebjørg Holbø, Ragnhild Holbø og Evelyn Gulstad i trenerrollen. Vi håper at det å styrke jentemiljøet vil gagne klubben som helhet.

Line-up med trenerne Evelyn Gulstad, Ragnhild Holbø og Ingebjørg Holbø.
Line-up med trenerne Evelyn Gulstad, Ragnhild Holbø og Ingebjørg Holbø.
Elleve glade jenter på den første treninga.
Elleve glade jenter på den første treninga.