BRONSE I NM LAG FOR U21

Lørdag 30.11. var det NM for lag i Kongsberg. Levanger Judoklubb stilte med et herrelag både i U21 og senior. U21-laget hadde gullmedalje fra 2012 å forsvare, men denne oppgaven ble for krevende. Gullet gikk til Ippon 1 og Ippon 2 fikk sølv mens LJK denne gangen tok bronse. LJKs lag bestod av Linus Angel Vinje (-66), Jørgen Ruiz Garcia (-73), Iver Finanger Nesbø (-81) og Henrik Reitan (+81).

Bronse i U21, f.v.: Jørgen Ruiz Garcia, Linus Angel Vinje, Iver Finanger Nesbø og Henrik Reitan.
Bronse i U21, f.v.: Jørgen Ruiz Garcia, Linus Angel Vinje, Iver Finanger Nesbø og Henrik Reitan.

Seniorlaget var trukket ut i det som mange vurderte som den vanskeligste puljen. Her møtte de Ippon 1, BK Judo og Oslo JK. For å ha sjanse på medalje måtte LJK bli ett av de to beste lagene i puljen. Slik gikk det ikke og laget ble uplassert. Lagkonkurransen ble vunnet av Ippon 1. LJKs seniorlag bestod av Linus Angel Vinje (-66), Jørgen Ruiz Garcia (-73), Lars Erik Bjørås(-81), Henrik Reitan (-90) og Egil Kvåle (+90).
Resultatliste hos arrangøren BK Judo

Senior, f.v.: Egil Kvåle, Henrik Reitan, Lars Erik Bjørås, Jørgen Ruiz Garcia og Linus Angel Vinje.
Senior, f.v.: Egil Kvåle, Henrik Reitan, Lars Erik Bjørås, Jørgen Ruiz Garcia og Linus Angel Vinje.