FOTBALLGUTTER TRENTE JUDO

Levanger Fotballklubbs A-lag endte på 3.-plass i Oddsenligaen (2 . div) i 2013 og har store ambisjoner for kommende sesong. Trener Andreas Holmberg hadde et ønske om å utfordre spillerne med alternativ trening tidlig i sesongen, og Levanger Judoklubb fikk derfor en forespørsel om å bidra. Judoklubben sa selvsagt ja, og spesielt artig var det å se det tidligere judotalentet Ivar Sollie Rønning tilbake på judomatta. Treningene foregikk i januar, og vi kunne observere flere fotballspillere med talent for judo. Vi ønsker LFK lykke til med kommende sesong!

Ivar Sollie Rønning er nå en av LFKs profilerte spillere. Som tidligere judoutøver måtte han finne seg i å være uke for Snorre Johansen.
Ivar Sollie Rønning er nå en av LFKs profilerte spillere. Som tidligere judoutøver måtte han finne seg i å være uke for Snorre Johansen.