HYGGET SEG PÅ JUDOKLUBBENS DAG

Omkring hundre personer hadde funnet veien til Eiendomsmegler 1-hallen torsdag 27.2. for å markere Judoklubbens dag. Sytti av de frammøtte stilte på matta for ei treningsøkt først. Aldersspennet gikk fra knøtt til veteran og dette så ut til å være en ypperlig miks. Spesielt moro så det ut til å være da de minste utøverne fikk lov til å gi de store «en omgang juling», både i bakkekamp og stående kamper.

De små er klar for å gi den store Tore en "omgang juling".
De små er klar for å gi den store Tore en «omgang juling».

Judoklubbens dag var et tiltak for å styrke samholdet i klubben. I tillegg passet det fint å markere at EiendomsMegler 1-hallen nå har vært i bruk i ett år. Etter treningsøkta var det tid for pizza, brus og filmvisning. Arrangementet ble avsluttet med en liten gjennomgang av kampregler og skåringstavla. For uinnvidde kan dette fortone seg som et mysterium. Det var mange godord å høre om Judoklubbens dag og dette vil nok bli gjentatt seinere en gang.

Håvard Thorsø Johansen og Benjamin Rajabi viser kampsituasjoner mens Alf Birger Rostad har dommerrollen.
Håvard Thorsø Johansen og Benjamin Rajabi viser kampsituasjoner mens Alf Birger Rostad har dommerrollen.