SAMLING NUMMER TO FOR TRENER 1

Mens noen markerte kvinnedagen var det andre som var opptatt av helt andre ting. Helga 7.-9.3. ble samling nummer to for Trener 1-kurset avviklet i EiendomsMegler 1-hallen. Alf Birger Rostad var hovedinstruktør og startet samlinga med en teorileksjon. Følgende temaer ble tatt opp denne helga: Trenerrollen, idrettspsykologi, mental trening, treningsprinsipper, basistrening, sosial trening og hjerte- lungeredning samt noe om idrettsskader. Sistnevnte tema var det Snorre Johansen som var ansvarlig for. Blant kursdeltakerne er det mye judoerfaring, noe som gjør at undervisninga i stor grad blir dialogbasert. Aktive deltakere fører til bedre læring. Dette var siste samling, men før deltakerne kan få Trener 1-lisens, skal det planlegges og gjennomføres 45 treningsøkter. De har også gjennomført et forkurs og må ta et e-læringskurs. Det kan virke som et langt lerret å bleike, men resultatet vil bli kompetente klubbtrenere.

Teorileksjon fredag kveld. Alf Birger Rostad formidler lærestoffet.
Teorileksjon fredag kveld. Alf Birger Rostad formidler lærestoffet.

Snart vil klubbene få trenere med enda mer kompetanse.
Snart vil klubbene få trenere med enda mer kompetanse.
Klar til dyst.
Klar til dyst.
Trygghetsøvelser med kuzushi.
Trygghetsøvelser med kuzushi.
Aldri ei økt med Anne-dukka uten noen morsomme kommentarer.
Aldri ei økt med Anne-dukka uten noen morsomme kommentarer.
Hver deltaker får ei Anne-dukke.
Hver deltaker får ei Anne-dukke.