BASECAMP FOR 44 I EIENDOMSMEGLER 1-HALLEN

Av Ingebjørg Holbø
Basecamp var ment å skulle være ei annerledes treningssamling. Denne gangen kunne klubbens utøvere ta med seg sine venner. Fredag kveld 23.5. møtte 44 barn og unge opp på matta, 15 av disse var venner av utøvere som ikke har prøvd judo før. De som stilte som trenere var Tore, Ragnhild, Evelyn, Connie og Ingebjørg. Økta bestod av litt bakkekamp med enkle holdegrep, ståendekamp med enkle kast og mye leik.

Trening, leik, mat og overnatting trakk mange til EiendomsMegler 1-hallen.
Trening, leik, mat og overnatting trakk mange til EiendomsMegler 1-hallen.

Etter ei økt med judo var det tid for kveldsmat. Til kveldsmat hadde kokken (Tore) laget taco, som gikk ned på høykant. Etter kveldsmaten fikk alle holde på med det de ville. Noen spilte fotball, noen holdt på med stolleken, og noen bare koste seg sammen. Tre foreldre stilte opp og lå i hallen sammen med utøverne. Alle sov nok ikke like mye, men alle var på plass på matta igjen lørdag morgen. Med en lite endring, Lars kom inn som trener istedenfor Tore. Også denne økta bestod av litt bakkekamp, såtende og leik. Etter denne økta var ble det tid for å rydde. Alle hjalp til og tok sin del, så da ble det litt ekstra tid til å leike seg før hjemreisen.

Basecamp kan nok kalles en suksess. Flere av de som aldri hadde prøv judo før ville komme tilbake og prøve igjen. Noen spurte også om det er Basecamp neste helg, noe som må tyde på at de hadde det gøy i helga.