HENRIK REITAN PÅ LANDSLAGSLEIR OG E-CUP I POLEN

Søndag 20.7. deltar Henrik Reitan sammen med flere fra landslaget på Europacup i Polen. Siden søndag 13.3. har de deltatt på treningsleir. – Vi har trent to totimers økter per dag med nesten bare randori. I går var det lagkonkurranse og jeg vant alle mine kamper, forteller Henrik. – Kroppen er veldig nedkjørt nå, så det blir godt med litt hvile og overskudd fram til søndag, fortsetter han. – Hils alle i Levanger Judoklubb og fortsatt god sommer, sier 20-åringen. Til høsten satser han på å være mye ute i Europa for å trene og konkurrere.

Henrik Reitan med landslaget på leir og E-cup i Polen: Madelene Rubinstein, Synne Andersen, Herman Hermansen, Linus Vinje, Matias Kollerud, Marius Jacobsen. Foto: NJF
Henrik Reitan med landslaget på leir og E-cup i Polen: Madelene Rubinstein, Synne Andersen, Herman Hermansen, Linus Vinje, Matias Kollerud, Marius Jacobsen. Foto: NJF