HYGGELIG BESØK AV NABOKLUBB

Man er over middels interessert i judo når man kjører totalt 16 mil en kveld for å trene judo. Torsdag 7.8. hadde Espen Johannesen og Grzegorz Dembicki fra Nidaros Judoklubb tatt turen fra Trondheim til Levanger for å trene. Grzegorz er hovedtrener for junior og voksne i Nidaros. Han har en mastergrad i idrett fra Polen og er en meget dyktig trener. Grzegorz ledet treninga som hadde hovedvekt på ne waza. I tillegg til teknisk trening ble det randori i ne waza og tachi waza. Treninga holdt et godt sommertempo med behov for flere drikkepauser. Det var god stemning på treninga og vi i LJK ønsker gjerne flere besøk fra klubbene i Trøndelag.

Besøk fra gode naboer i sør- Fv.; Snorre Johansen, Tore Brenne, Grzegorz Dembicki, Espen Johannesen, Ingebjørg Holbø, Jørgen Ruiz Garcia, Alf Birger Rostad, Lars Bjørås og Benjamin Rajabi.
Besøk fra gode naboer i sør- Fv.; Snorre Johansen, Tore Brenne, Grzegorz Dembicki, Espen Johannesen, Ingebjørg Holbø, Jørgen Ruiz Garcia, Alf Birger Rostad, Lars Bjørås og Benjamin Rajabi.