SOMMERSKOLEN I GANG

DAG 1
Mandag 11.8. var Sommerskolen i gang med over tjue barn. Noen av disse har judobakgrunn, mens andre hadde sitt første møte med idretten. -Takk for i dag, møtes i morgen, hørte vi en av deltakerne si fornøyd idet han gikk for dagen. Deler av aktiviteten ble delt etter erfaringsbakgrunn, og andre deler gikk i fellesskap. I tillegg til judo var det også lagt inn leik og konkurranser. Det er lagt inn en god pause midt på dagen der det serveres lunsj, og det er kortere pauser underveis med frukt og drikke. Sommerskolen fortsetter fram til fredag.

Deltakerne på årets Sommerskole. Trenere er Alf Birger Rostad, Tore Brenne, Evelyn Gulstad Otlo, Tobias Okkenhaug Norum og Eirik Lein Strand.
Deltakerne på årets Sommerskole. Trenere er Alf Birger Rostad, Tore Brenne, Evelyn Gulstad Otlo, Tobias Okkenhaug Norum og Eirik Lein Strand.

Flere bilder nedenfor.