FOREDRAG AV ANTIDOPING NORGE

-Hvem er det som har ansvaret for å sjekke om medisiner du tar, står på dopinglista? Legen? Treneren? Du? Oddbjørn Floan fra Antidoping Norge utfordret medlemmene i Levanger Judoklubb da han 23.10. holdt foredrag om dopingreglene. -Det er du sjøl som har ansvaret, fortalte Floan, og henviste til nettsiden http://www.antidoping.no/ der man finner oppdatert dopingliste. Foredraget var praktisk rettet og ga medlemmene god innsikt i lover og regler om doping. Levanger Judoklubb har ved flere anledninger hatt dopingkontrollører på besøk, både på trening og stevner. I følge Oddbjørn Floan er judo en lite dopingbelastet idrett, og vi håper det vil være slik i framtida også. Foredraget ble hold rett etter trening, og med pizza og drikke ble det samtidig ei sosial samling for utøvere, trenere og styremedlemmer.

Oddbjørn Floan holdt foredrag om antidoping.
Oddbjørn Floan holdt foredrag om antidoping.