POPULÆRT INNHERREDSTREFF

Innherredstreffet samlet hele 93 startende i EiendomsMegler 1-hallen lørdag 8.11. Dette barne- og ungdomsstevnet hadde deltakere fra IL Stålkameratene, Namsos JC, Snåsa Jk, Steinkjer Jk, Nidaros Jk, Trondheim Jkw og arrangørklubben Levanger Jk. Om lag 60 deltok i U11 og U13 mens resterende deltok i U15 og U18. Det var tett og god stemning i hallen og mye idrettsglede å spore. Med utøvere i spennet fra 25 til 90 kilo og aldersspredning fra 9 til 16 år sier det seg sjøl at man fikk anledning til å se mange ulike kampformer. Hovedinntrykket et at det jobbes godt i klubbene og at konkurransedeltakelsen er på opptur i Trøndelag. Dommerteamene var satt sammen av både rutinerte og nyutdanna folk i varierende alder, og disse bidro til at det ble at godt stevne. Neste lokale stevne i Trøndelag er Nordenfjeldsk mesterskap i Namsos 22.11.

Flinke deltakere i U11 og U13 fra LJK. F.v.: Farzam Pajenda, Ole Johan Otlo, Mathias Eriksen, sander Næssan, Asbjørn Kolstad, Oliver Sand og Daniel Mattias Gilberg. Foran: Emmeli Ertzaas og Elise Bjørås.
Flinke deltakere i U11 og U13 fra LJK. F.v.: Farzam Pajenda, Ole Johan Otlo, Mathias Eriksen, Sander Næssan, Asbjørn Kolstad, Oliver Sand og Daniel Mattias Gilberg. Foran: Emmeli Ertzaas og Elise Bjørås.
LJKs medaljevinnere i U15 og U18, f.v.: Martin Rønning Aune, Thomas Wikdahl, Inez Lysne-Ness, Lavrans Lysne-Ness, Markus Leonhardsen og Titan Steinvik.
LJKs medaljevinnere i U15 og U18, f.v.: Martin Rønning Aune, Thomas Wikdahl, Inez Lysne-Ness, Lavrans Lysne-Ness, Markus Leonhardsen og Titan Steinvik.


RESULTATER

U15G+66 (3)

 1. Markus LEONHARDSEN Levanger Jk
 2. Martin RØNNING AUNE Levanger Jk

U15G-46 (5)

 1. Iver HILDRUM Namsos JC
 2. Sondre MEIER Namsos JC
 3. Jakob LUTHER BRATBERG Steinkjer Jk

U15G-50 (5)

 1. Thomas Edmund WIKDAHL Levanger Jk
 2. Sander NÆSSAN Levanger Jk
 3. Elias FORSBØ IL Stålkam. Judo

U15G-55 (7)

 1. Odd Bjørnar HAUGEN Namsos JC
 2. Jonas LEONHARDSEN Levanger Jk
 3. Magne MOE Trondheim Jkw
  3.Oddvin KJENSTADBAKK Snåsa Jk

U15G-66 (4)

 1. Titan STEINVIK Levanger Jk
 2. Mattis HILDRUM Namsos JC
 3. Stein Magnus MOHRSEN Namsos JC

U18G+63 (4)

 1. Lavrans LYSNE-NESS Levanger Jk
 2. Magnus FINNANGER Namsos JC
 3. Markus LEONHARDSEN Levanger Jk

U18G-63 (4)

 1. Adrian ANDERSEN Namsos JC
 2. Stein Magnus MOHRSEN Namsos JC
 3. Titan STEINVIK Levanger Jk

U18J-70 (2)

 1. Inez Marie LYSNE-NESS Levanger Jk