GODE RESULTATER I SUNDSVALLCUP

Lørdag 13.12. stilte LJK med hele 20 deltakere i Sundsvallcup. Deltakerne var i alderen 8 – 15 år og naturlig nok med god spredning i det som har med konkurranseerfaring å gjøre. Det ble 6 gull, 7 sølv og 8 bronse, og er et meget godt resultat. Stevnet hadde 315 deltakere, noe som viser at det var hard kamp om medaljene. I tillegg til det sportslige, er det ingen tvil om at det er en stor sosial gevinst ved å delta i Sundsvallcup. Busstur og overnatting er med på å bygge fellesskapsfølelsen. Dessuten reiste LJK sammen med 16 deltakere fra Namsos Judo Club, noe som styrker samholdet mellom klubbene.
Resultater

Å kjøre 80 mil tur- retur til Sundsvall er ingen sak for denne gjengen.
Å kjøre 80 mil tur- retur til Sundsvall er ingen sak for denne gjengen. Alle foto: Christina Sundby.