JULEAVSLUTNING FOR SMÅ OG STORE

Nå er det like før julefreden senker seg og høstsesongen på judomatta er over. Mandag 15.12. ble det markert avslutning for knøttene. Her var det utdeling av diplomer og trener Tore Brenne hadde tradisjonen tro med seg sjokoladekake. I høst har vi hatt omtrent 50 knøtter fordelt på to partier, så man kan trygt si at det har vært liv og røre på mandagskveldene.

Flinke knøtter gruppe 1 med diplomer.
Flinke knøtter gruppe 1 med diplomer.
Flinke knøtter gruppe 2 med diplomer.
Flinke knøtter gruppe 2 med diplomer.


Torsdag 18.12. var det avslutning for de øvrige treningsgruppene. Først var det fellestrening etterfulgt av underholdning og loddtrekning. Hanne Brincker, mor til Asbjørn og profesjonell skuespiller, underholdt med noe hun kalte «Scenekamp», og dette ble meget godt mottatt av barn og voksne. Seinere på kvelden var det avslutning for ungdom, junior og senior. Etter ei litt utradisjonell trening var det tid for formell avslutning. Først fikk de flinke assistenttrenerne utdelt en gavesjekk og deretter var det tid for pizza og quiz. Hvem som vant? En på vinnerlaget har i alle fall Birger som mellomnavn. Vi sier ikke mer.

Scenekamp med Hanne Brincker.
Scenekamp med Hanne Brincker.

JULELOTTERIET
Fin innsats av våre loddselgere og resultatet ble omtrent som i fjor.Årets superselger ble Ingrid som solgte 134 lodd. Så fulgte 10 med 100 lodd, mens en gruppe nådde 50 lodd og greide “kravet” for å motta den tradisjonelle sjokoladeplaten.Blant loddselgerne ble det trukket ut 2 judosekker og 6 gevinster med julegodt og pyntegjenstander.

Vinnere i LJKs Julelotteri 2014:
Gevinstene var 10 gavekort på Magneten/Levanger sentrum.
Hovedgevinst 1000 kr. og øvrige pålydende 200 kr.
Hovedgevinst:
X 93 gul: Boyet Amameo, Levanger.
Øvrige 9 vinnere:
C 04 blå: Lene Sisselvold, Julsborg.
D 42 gul: Ann Tove Storholmen, Levangernesset.
F 08 blå: Didrik Lian, Åsenfjord.
H 19 rosa:Hildur Lund, Skogn.
H 63 blå: Ane Nyberg, Høgberget.
P 07 hvit: Hans Heierås, Halsan.
P 11 hvit: Hans Heierås, Halsan.
P 51 hvit: Per Jarle Eriksen, Stjørdal.
S 22 hvit: Rigmor Andersen, Ulve.