STANG UT I EUROPACUP I PORTUGAL FOR HENRIK REITAN

– Det gikk veldig dårlig i dag. Gikk ned et nivå fra tidligere konkurranser, ble anspent. Slik oppsummerer Henrik Reitan deltakelsen i europacup i Portugal 15.3. Han konkurrerte i U21 -90 i en klasse med 21 deltakere. I første kamp ble det seier mot italieneren Aldo Nasti. Deretter ble det tap i puljefinale mot spanjolen Pedro J. Patino. Etter denne kampen var det klart for rekvalifisering mot finnen Aatu Laamanen. -Jeg hadde full kontroll på finnen, men gikk på en kjempesmell og ble kvelt mot slutten. Bare å restille meg til neste konkurranse, sier Henrik.
Desto mer gledelig for det norske landslaget var det at Madelene Rubinstein tok bronse i -52 kg etter å vunnet fire kamper og tapt en. Øvrige deltakere var Linus Angel Vinje (-73), Matias Kollerud (-73), Synne Anderssen (-57) og Cecilie Bolander (-63).
Europacup U21 i Coimbra, Portugal.
Europacup U21 i Coimbra, Portugal.