PÅSKETRENING MED HENRIK OG LINUS

Av Alf Birger Rostad
2. påskedagstreningen samlet 27 utøvere med Henrik Reitan og Linus Vinje som trenere. Av disse var 12 jenter og kvinner. Utøverne var fra åtte til nesten femti år. Det var hyggelig å registrere at her var barn, ungdommer, voksne utøvere og Judoforeldre sammen med egne barn i skjønn forening på matta samtidig. Henrik Reitan og Linus Vinje var trenere i god judoånd. De instruerte og veiledet på en måte som var inspirerende for alle og ikke minst for to av de yngste jentene på 8. En honnør til utøverne som møtte og ikke minst en stor takk til Henrik og Linus som stilte opp den siste dagen i påska.

Mange ville trene sammen med Henrik Reitan (hvit) og Linus Vinje andre påskedag.
Mange ville trene sammen med Henrik Reitan (hvit) og Linus Vinje andre påskedag.