TETT PROGRAM MED EUROPACUP FOR HENRIK REITAN

Tett program i sommer for Henrik Reitan.
Tett program i sommer for Henrik Reitan.

Mens vi her hjemme i Levanger er i feriemodus, reiser Henrik Reitan rundt på kontinentet og deltar på europacup-stevner. 26.7. konkurrerte han i Praha sammen med det norske U21-landslaget. Det ble en 9.-plass i -100 kg i en klasse med 21 deltakere, noe som Henrik bare er sånn passe fornøyd med. Første kamp var mot serberen Filip Djinovic. Serberen ledet med en waza ari, men Henrik mobiliserte og skåret ippon på o soto gari da det gjenstod i underkant av ett minutt. Neste kamp var mot kubaneren Leonardo Goncalves. Her ble det seier til Goncalves, som gikk strake veien til gullmedaljen. Siste kamp for Henrik var rekvalifisering mot Mikita Sviryd, Hviterussland. Sviryd vant og dermed var stevnet over for Henrik.

Den 19.7. deltok Henrik i europacup i Wroclaw i Polen. Her ble han uplassert. -Jeg deltok på en treningsleir i Polen uka før stevnet, forteller Henrik. – I en lagkonkurranse i løpet av leiren vant jeg alle mine fire kamper, men slo opp en ribbeinsskade. Kommende helg reiser Henrik som eneste nordmann til Berlin for nok et europacup-stevne.